LEGO Friends 41741 koirien pelastusauto

31,90 

LEGO® Friends Koirien pelastusauto (41741)

Yli 6-vuotiaat eläintenystävät voivat pelastaa tämän suloisen koiranpennun ja hoivata sitä! LEGO Friends 41741 koirien pelastusauto on rakennuslelu, joka innostaa tarinointiin. Koiranpennun pää ponnahtaa esiin pahvilaatikosta Novan kulkiessa sen edestä. Nyt on soitettava pelastuskeskukseen! Kun auton katon irrottaa, lapset voivat tutkia tarkemmin pelastusauton sisätiloja. Mukana on kaikki tarvittava Pickle-koiran hoivaamiseen. Setti sisältää koiran kylpyammeen, työpöydän, harjan, saippuan, roska-astian, koiranjätökset, vettä ja ruokatarvikkeita sekä pyörät Pickle-koiralle kävelyavuksi. Lapsista on kiva, kun Novan kasvonilmeen voi muuttaa surullisesta iloiseksi hänen hoivatessaan Pickle-hauvaa.

Kiehtova elämys
LEGO Builder sovelluksen avulla rakentelu sujuu helposti ja voit uppoutua intuitiiviseen rakennuselämykseen. Lapset voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi
Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua luoviin leikkeihin ja jännittäviin seikkailuihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta (2023-02-01): 31,90 
Tuotetunnus (SKU): 5702017415260 Osasto: