Tilausohje

Näin ostat verkkokaupasta

Tilausohje: Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa joko rekisteröityneenä tai rekisteröitymättömänä asiakkaana. Verkkokauppaostoksia voit tehdä, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero. Verkkokaupassamme on vahva tunnistautuminen: tarvitset pankkitunnukset kortti- tai verkkopankkimaksuissa.

Kirjaudu verkkokauppaan sivuston yläosassa olevasta Oma tili-linkistä. Osiossa voit myös luoda uuden tunnuksen sekä saada uuden salasanan unohtuneen tilalle. Kirjautuminen ja rekisteröityminen onnistuvat myös tilausvaiheen lopussa.

Nopeat toimitukset. Huom mittatilaustyöt valmistuvat keskimäärin 2-7 päivässä.

Tilaukset, jotka on tehty arkisin ennen klo 13 laitamme saman päivän toimituksiin tai noudettaviksi myymälästämme. Myöhemmin tehdyt tilaukset lähtevät seuraavana päivänä. Viikonloppuisin kuljetusyritykset eivät kuljeta paketteja.

Verkkokaupan lisäksi voit asioida myymälässä.

Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-15. Tarkista poikkeusaukioloajat. Tavoitat meidän sähköpostilla: keravan@muovijalelu.com ja puhelimitse 09-2423285. Huom sähköpostia luemme vasta arki-iltapäivisin. Siis soita aina kiireisissä asioissa.

Jos lähetit tilauksen ja muistit että unohdit tilata jotain: tee uusi tilaus ja valitse toimitustavaksi NOUTO, koska se on ilmainen. KIRJOITA tilauksen viestikenttään: TÄMÄ ON LISÄTILAUS, yhdistä edelliseen tilaukseen. Näin osaamme lähettää samassa paketissa molemmat tilaukset. Muistathan, että meillä on nopeat tilaukset ja arkisin käsittelemme tilauksia koko ajan ja tilaus lähtee nopeasti eteenpäin.

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.