Sisustustarran ohjeet & ideat

Sisustustarran ohjeet & ideat Patifix Kontaktimuovi

Sisustustarran ohjeet & ideat – Itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet, pöytä- seinä-, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen kontaktimuoveilla. (dcFix,Patifix,sisustustarra)

Itseliimautuva sisustuspaneeli on helppo kiinnittää kaikille kuiville ja tasaisille pinnoille. Tarrat on helppo kiinnittää ja sileältä pinnalta pystyy myös helposti irrottamaan, jos tulee virhe. Niillä saat helposti uudistettua suuria pintoja tai koristeltua pieniä alueita. Pinta kestää myös kulutusta! Todella helppo ja edullinen tapa uudistaa kodin pintoja ja kalusteita. Tee kontaktilla uusi ilme oveen, työtasoon, kirjoituspöytään, tv-tasoon, seinään, kaappiin, ikkunalautaan, jääkaappiin… sopii myös askarteluun. Anna mielikuvituksen lentää! 

Sisustusmuovia voi käyttää erilaisten kodin pintojen ja tasojen päällystämiseen ja suojaamiseen! Kokeile! Uusi ilme syntyy kätevästi ja edullisesti! Jotkut kutsuvat kontaktimuovia myös: d-c-fix tai tarramuovi, tarrapaneeli, muovitapetti, itseliimautuva paneeli, patifix, dcfix.

Huom! Kuva saattaa vääristää värejä; luonnossa tuote voi näyttää eri sävyiseltä. 

Koko rullan koko: lev 45 cm, pituus 15 m. Koko rullalla on edullisempi hinta. Saat edullisemman hinnan kun ostat 15 metriä. Hinta näkyy sinulle kun laitat ostoskoriin 15 m.

Mutta tilattavan määrän voit valita 10 cm tarkkuudella, esim 6,7 metriä.

EDULLINEN! Katso video!

Kontaktimuovi yhdistelmä1

KIINNITYSOHJE kontaktimuoville (fixit) Sisustustarran ohjeet & ideat

Katso yläpuolen linkistä asennusvideo!

1. Mittaa palaset tarkasti, leikkaa suoraan.

2. Tarkista, että peitettävä pinta on varmasti puhdas. Rasvatahran kohdalle syntyy helposti kupla! Ja pienetkin roskat näkyvät kuplana.

3. Testaa kalvoa aluksi pieniin kohteisiin, jotta opit tekniikan.

4. Youtubessa on hyviä ohjevideoita. 

5. Kun asennat kalvoa, älä ota taustapaperia kokonaan pois. Rullaa auki muutama sentti kerrallaan!

6. Painele tiiviisti kiinni lastalla, kädellä tai kostealla pyyhkeellä.

7. Pieniä ruttuja ja kuplia voi oikoa lämmön avulla. Puhkaise kupla nuppineulalla ja lämmitä varovasti hiustenkuivaajalla.

8. Hyllynreunat voit tehdä niin että taitat huolellisesti kontaktimuovin reunan yli alapuolelle tai leikata reunasta ja tehdä erilliset palaset reunoihin. Kannattaa kokeilla pienellä palalla mikä näyttää siistimmältä! Hyllyn/pöytälevyn pyöreät reunat tulisi kiinnittää venyttämällä lämmintä kontaktimuovia. Katso alta video ja harjoittele ensin!

9. Muistathan, että sisustuskalvolla ei saa peittää kuumenevia pintoja eikä kosteiden tilojen pintoja. Seiniä ja lattioita ei myöskään saa peittää kokonaan, sillä tiivis muovikalvo ei hengitä.

Staattinen kalvo ikkunaan 

Staattisesti kiinnittyvät ikkunakalvot on helppo kiinnittää ikkunoihin, lasioviin tai lasiseiniin. Ei liimatarraa! Ikkunakalvoja ja koristekalvoja voi käyttää luomaan näkösuojaa ja uutta ilmettä haluamiisi paikkoihin. Valikoimassamme on maitolasia eli himmeää pintaa ilman kuviota ja kuviollisia kalvoja. 

Liimattavien kalvojen käyttökohteita sileät pinnat kuivissa sisätiloissa. Ei saa asentaa pinnoille jotka kuumentuvat; palo- ja sulamisvaara. Ei kosteiden tilojen seinä- eikä lattiapinnoille. Huom. lasikalvo muodostaa tiiviin ja hengittämättömän pinnan.

Kiinnitysohje ikkunakalvoille:

1) pese ikkuna

2) sumuta ikkuna märäksi

3) poista kalvon takaa ohut suojamuovi ennen asennusta (esim laittamalla teipit molempiin puoliin ja vetämällä teippejä vastakkaisiin suuntiin)

4) asenna kalvo ikkunaan

5) tasoita ilmakuplat pois lastalla

   jos et saanut hyvää tulosta, voit irrottaa kalvon ja asentaa uudestaan, 

   kiinnittyy vasta kuivattuaan

Jotkut kutsuvat ikkunakalvoa selfadhesive folio, ikkunatarra, himmennysmuovi ja suojakalvo

Kontaktimuovi yhdistelmä5

Savun värinen kalvo tekee tyylikkään vaikutelman. Kuva yllä. Staattisesti lasipintaan tarttuva kalvo, helppo asentaa ja irrottaa, kiinnitettävissä uudestaan. Ei liimajäänteitä!

Kontaktimuovi yhdistelmä4

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.