Venepatjat nopeasti ja edullisesti

Venepatjat mittojen mukaan

Teemme venepatjat nopeasti ja edullisesti. Voit tilata pelkän vaahtomuovin vanhoihin kankaisiin tai kokonaan uudet venepatjat. Vaahtomuovit leikkaamme määrämittoihin ja/tai muotoihin kaavojen mukaan. Halutessasi laitamme vanulevyn vaahtomuovin päälle ennen kangasta. Vanulevyn lisääminen tekee muhkeamman näköisen pehmusteen. Vanu estää myös kankaan ja vaahtomuovin hankaamista. Silloin vaahtomuovi ja kangas kestävät pidempään. Meillä on myös muutamia kankaita, joista ompelemme päällisiä.

Kiireisin aika on toukokuusta heinäkuun loppuun, joten venepatjat kannattaa tilata mahdollisimman aikaisin keväällä. Näin varmistat nopean toimitusajan.

Meiltä myös:

Korituolin pehmusteet
Lavasohvan päälliset, kuormalava patjat
Terassin istuinpehmusteet
Grillikatoksen istuimet, kotapehmusteet
Asuntovaunujen patjat ja istuimet
Asuntoautojen patjat

Tee tarjouspyyntö meille:

 1. Piirrä paperille kaavakuva todellisten mittojen kanssa.
 2. Kerro mitä vaahtomuovilaatua haluat. Tästä lisätietoja!
 3. Kerro minkä paksuista vaahtomuovia haluat.
 4. Kerro haluatko vanupäällystyksen (1,5 tai 3 cm) tai kuitukangaspäällystyksen. Tästä lisätietoja!
 5. Kerro haluatko kangaspäällystyksen. Tästä lisätietoja!
 6. Lähetä tarjouspyyntö sähköpostiin: keravan@muovijalelu.com
 7. Kirjoita puhelinnumero, jotta voimme kysyä tarkennuksia. Jos et nouda niin kerro paikkakunta rahdin laskemista varten.
 • Helpoimmalla pääset, jos tuot vanhat patjasi meille. Teemme niiden mukaan tarjouksen ja voimme myös valmistaa uudet patjat niiden mukaan. Viemme tarvittaessa vanhat patjat energiajakeeksi. Meitä veloitetaan siitä 20-30,- €, joten perimme saman summan.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostiimme: keravan@muovijalelu.com

Tilaaminen

Jos tarvitset vain suorakaiteen muotoisia paloja, näet hinnat ja voit tilata tästä. Jos haluat niille kangaspäälliset, voit tilata ne tästä. Jos haluat vanulevyn asennuksen, voit tilata sen tästä.

Jos tarvitset kaarevia paloja, niin tee kaavat (pahvista, voimapaperista, muovista, kertakäyttölakanasta) ja tuo tai lähetä postissa ne meille. Merkitse kaavat hyvin numeroilla ja nuolilla keulan suuntaan niin että tiedämme ommella kaikki kankaat oikeaan suuntaan. Kaikkein helpoimmalla pääseet jos tuot vanhat venepatjat meille. Teemme tarjouksen niiden mukaan, samoin voimme niiden mukaan valmistaa uudet venepatjat.

Leikkaamme käsivaralla vinot reunat tarvittaessa.

Tee itse venepatjat

 1. Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva vaahtomuovilaatu ja mieti paksuus. Tästä ohjeet.
 2. Voit tilata isot vaahtomuovilevyt suoraan tästä.
 3. Piirrä kaavojen tai vanhojen patjojen avulla leikkausviivat vaahtomuoviin.
 4. Leikkaaminen: max 3 cm paksuista voi leikata helposti terävillä saksilla. Paksummat terävällä mattoveitsellä tai vaikka terävällä fileerausveitsellä. Jos liimaat yhteen vaahtomuovipaloja, niin katso tämän sivun alimmat liimausohjeet.
 5. Vanulevyn lisääminen tekee muhkeamman näköisen pehmusteen. Vanu estää myös kankaan ja vaahtomuovin hankaamista. Silloin vaahtomuovi ja kangas kestävät pidempään. Liimaukseen kannattaa käyttää sprayliimaa, koska se ei imeydy liikaa materiaalien sisälle. Jos sinulla on vain vähän liimattavaa niin Gutermann-liima on erinomaista. Spray-liima tai Gutermann-liima. Osta tästä!

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.