LEGO Star Wars

Näytetään kaikki 18 tulosta

Täältä löydät LEGO Star Wars tuotteet! Tunne Voima, kun rakennat LEGO® Star Wars™ settejä ja kanavoit jedimäisen keskittymiskykysi muistellaksesi legendaarisen avaruussaagan jännittäviä kohtauksia. Kaikenikäiset fanit voivat luoda ikimuistoisia hetkiä tuttujen kulkuneuvojen, suosikkihahmojen ja esille asettamisen arvoisten ja aidolta näyttävien mallien avulla.

LEGO® Star Wars™: Uusia leikki-ideoita!

Leikkiminen on paljon muutakin kuin pelkkää rakentelua. Kokeile jotain ihan uutta ja luo ikiomia LEGO Star War mestariteoksia. Olitpa aloitteleva taiteilija, valokuvaaja tai elokuvantekijä, voit loihtia galaktisiin ulottuvuuksiin kohoavia luomuksia.

LEGO® Star War valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Alle kouluikäiset oppivat rakentamaan 4+-aloitussettien parissa, ja Ultimate Collector Series tarjoaa haastetta kokeneille rakentajille. Lapsista ja kaikenikäisistä intohimoisista faneista on hauska herättää elokuvista, videopeleistä ja televisiosarjoista tuttuja kohtauksia eloon legendaarisilla Star Wars -teemasta tutuilla sankareilla, roistoilla, ajoneuvoilla, tähtialuksilla ja planeetoilla. Autenttisen yksityiskohtaiset rakennusmallit ovat myös upeita keräilyesineitä. Aloita LEGO Star Wars matkasi.

Täydellinen lahja kaikille Star Wars™ faneille

Star Wars setit eivät ole pelkkiä rakennusleluja. Niiden avulla luot uutta toivoa galaksin tulevaisuudelle. Kaikki nuorista jedioppilaista aikuisiin Star Wars faneihin ja keräilijöihin löytävät LEGO Star Wars rakennusleikkisetin, jonka rakentaa tai asettaa näytteille ja joka auttaa kokemaan mahtavat avaruustaistelut uudelleen. Löydät inspiraatiota malleista, jotka perustuvat tuttuihin kohtauksiin kaikista yhdeksästä Star Wars elokuvasta ja uudesta Star Wars: The Mandalorian -sarjasta.