Pyöreä pöytäliina

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pyöreä pöytäliina vahakangas

Kätevät, valmiit pyöreät vahakangas pöytäliinat sopivat pyöreälle pöydälle. Pyöreän pöytäliinan halkaisija on yleensä 140 cm. Joskus onnistumme saamaan myös 160 cm halkaisijaltaan. Pyöreät pöytäliina vahakankaat sopivat hyvin jokapäiväiseen arkikäyttöön. Vahakankaat hylkivät likaa, kestävät ruoka vahinkoja ja ne on helppo puhdistaa. Perinteiset muovipinnoitetut vahakankaat ovat myös edullisia. Ne sopivat mahtavasti askarteluun, keittiöön ja puutarhaan, sillä vahakankaat suojaavat pöytää tehokkaasti ja niiden pinnalta pyyhkäiset suuretkin sotkut pois hetkessä.

Pyöreä pöytäliina syntyy myös jos ostat neliön palasen metritavara vahakangasta tai kerni pöytäliinaa; se sopii hyvin lpyöreälle pöydälle kulmikkaana. Tai voit leikata vahakankaan tai kernin pyöreään muotoon sinun vanhan pyöreän pöytäliinan mukaisesti. Vahakankaan tai kernin reunat eivät rispaannu. Ne ovat heti leikkauksen jälkeen valmiit käyttöön.

Metritavarassa on upea kuosivalikoima. Kernit ovat kätevät, helposti pyyhkimällä puhtaana pidettävät akryylipinnoitetut  kangas pöytäliinat. Ne sopivat aikuisten arkeen, värikkäämmät tai tummat kuosit myös lapsiperheisiin. Kerneissä löytyy paljon juhlavia kuoseja. Ehdottomasti kannattaa juhlaan valita kerniliina, koska tahrat saa nopeasti pyyhittyä ja pöytä on kaunis ja siisti koko juhlien ajan. Kahvi- tai kakkutahrainen juhlaliina menettää juhlavuuden.

Leikattavat vahakankaat löytyy leveyksissä: 120 cm, 140 cm ja 160 cm. Valitse juuri sen mittainen pala kuin haluat!

Jos haluat pitää pyöreät kangas pöytäliinat, mutta et haluan niiden joutuvan pesukoneeseen ja silitykseen ensimmäisen ruokailun jälkeen niin hanki suojamuovi sen päälle. Tästä pitsiliinat, kaitaliinat ja suojamuovit!

Luo uusi ilme kotiin uudella kauniilla pöytäliinalla! Hanki valmiit pyöreät pöytäliinat tai metritavarana neliön muotoiset pyöreälle pöydälle. Suomalainen kauppa. Nopea toimitus!