Myymälä

Myymälä ja varasto palvelee
Palvelemme ma 23.3.20 alkaen tunnin vähemmän (asiakaskadon takia):
Arkisin 9 – 18
Lauantaisin 9 – 14

Normaalisti:
Arkisin 9 – 19
Lauantaisin 9-14


Katso tarkemmat yhteystiedot ja tule käymään!

Muovi ja Lelu palvelee Keravalla

Myymälämme ja varastomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella – vain kilometri moottoritieltä! Tervetuloa käymään paikan päällä, löydät meiltä valtavan valikoiman erilaisia leluja, pelejä ja laadukkaita muovituotteita lukuisiin eri käyttötarkoituksiin.

Lelukauppa netissä – osta lelut ja pelit netistä, vuorokauden ympäri!

Lelukauppa netissä on auki vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri, koko Suomen laajuudella! Voit tutustua rauhassa valtavaan valikoimaamme, selata uutuuksia, tarkkailla tarjouksia ja tilata kaikki haluamasi tuotteet kätevästi suoraan kotiovelle. Verkkokauppamme valikoimasta löydät esimerkiksi lelut, pelit ja ulkoiluvälineet kaiken ikäisille lapsille, kuten myös monipuolisen valikoiman erilaisia muovituotteita lukuisiin eri käyttötarkoituksiin.

Olemme valinneet leluvalikoimaan kattavasti suosittuja, laadukkaita leluja esimerkiksi merkeiltä Schleich, Lego, Brio, Barbie, Baby Born, Sylvanian Families ja Littlest Petshop. Osta netistä tyttöjen ja poikien lelut kaikkiin ikäluokkiin ja kaikkiin leikkeihin!

Lukuisat eri lelukauppamme lelut on suunniteltu tukemaan lapsen kasvua ja kehittymistä hauskalla tavalla. Tähän olemme panostaneet myös netin pelivalikoimaamme: meiltä löydät lukuisat lautapelit, rakennussarjat, tiedepelit ja Opi leikiten -pelit. Osta lasten pelit netistä ja tue uusien taitojen oppimista leikin kautta!