Talvilelut

Näytetään kaikki 26 tulosta

Ota talvesta kaikki irti, nappaa pulkka kainaloon ja painu hankeen leikkimään! Värikkäät, ihanat talvilelut ja lumilelut takaavat mahtavat leikkituokiot talven ihmemaassa, olipa suunta sitten huimiin laskettelumäkiin tai kaivaustöihin lumikinoksiin.

Rattikelkka ja pulkka antaa vauhtia mäessä

Jokainen varmasti tietää, miten täydellisen talvipäivän kruunaa upouusi rattikelkka tai pulkka kylän kovimmassa laskettelumäessä! Meiltä saat myös huippuhauskan lumipatjan, mikä tekee vaikkapa kaverin kanssa laskettelusta ihan hurjan hauskaa. Aloittelevampaa laskettelijaa kyydittää esimerkiksi liukuri tai selkänojallinen pulkka, joka antaa turvalliset lasketteluvauhdit ja tukevan lasketteluasennon. Kaikissa lasketteluvälineissä kannattaa panostaa laatuun, jotta kelkka ja pulkka on hyvin ohjattava ja kestää kovemmatkin kurvit, miksei vaikka pienet hyppyritkin. Laadukas pulkka tai rattikelkka kestää jopa sukupolvelta toiselle!

Joskus on myös kiva puuhailla yhdessä ulkona pihatöitä, jolloin on hyvä että lapselle on oma, sopivan kokoinen lumilapio tai lumikola. Meiltä saat kaikki talvilelut ja lasketteluvälineet mitä talviseen hauskanpitoon tarvitset, tutustu ihanaan valikoimaan ja tilaa omasi nopealla toimituksella suoraan kotiovelle!