Näytetään kaikki 17 tulosta

T√§√§lt√§ l√∂yd√§t Geomag-rakennussarjat! Geomag on oppimista leikin kautta ‚Äď kaikenik√§isille. Osien rakentaminen ja kokoaminen magneettien avulla kehitt√§√§ luovuutta ja sormin√§pp√§ryytt√§. Samalla se my√∂s lievitt√§√§ stressi√§. Tutustu j√§nnitt√§viin magneetti rakennussarjoihin ja magneeteilla rakentelun maailmaan! Yhdist√§m√§ll√§ eri Geomag-magneettirakennussarjoja saat tehty√§ todella n√§ytt√§vi√§ kokonaisuuksia!

  1. Classic: rakenna ohjeiden tai mielikuvituksesi mukaan 3D-rakenteita magneettitankojen, teräspallojen ja muovisten paneeleiden avulla. Geomag alkoi magneetti tangoista ja teräspalloista, jotka tekivät brändistä kuuluisan kaikkialla maailmassa. Classic-sarja koostuu erilaisista tuotelinjoista: Classic, Panels, Supercolor, Glitter, Glow ja E-Motion. Paneeleiden avulla voit luoda suurempia ja vakaampia rakenteita, jotka herättävät uteliaisuuttasi ja mielikuvitustasi. Uudella Classic Recycled -kokoelma on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista ja niissä on samat kirkkaat värit ja korkeat laatuvaatimukset kuin kaikilla alkuperäisillä sarjoilla.
  2. Mechanics: Classic osien lisäksi sarjassa on mekaanisia elementtejä, jotka laajentavat leikkimahdollisuuksia ja kekseliäisyyttä. Osat voivat pyöriä, laukaista ketjureaktioita magneettisen vetovoiman ja hylkimisen seurauksena. Geomag Mechanics Gravity sarjalla opit käyttämään painovoimaa moottorin liikkeen lähteenä, ja siten siirtämään liikuttamaan kuulia.
  3. Magicube on pienemmille lapsille sopiva sarja, joka koostuu magneettikuutioista. Ne kiinnittyvät toisiinsa kaikilta kuudelta sivulta. Lasten on äärettömän helppoa ja kivaa rakentaa värikkäitä, erilaisia luomuksia, jotka pysyvät napakasti yhdessä. Tällä sarjalla jo hyvin pienet lapset alkavat kehittämään kädentaitojaan. Voi sitä luomusten syntymisen iloa!