Lasten SUURI LELUKIRJA 2024

MEILT√Ą L√ĖYD√ĄT LELUKIRJAN LELUT!

Tästä leluvalikoimaamme!


Lasten SUURI LELUKIRJA kesä 2024 kirja jaetaan lapsiperheisiin
huhti-toukokuun vaihteessa. Lasten Suuri Lelukirja postitetaan osoitteellisena vain lapsiperheisiin, joissa on alle 10-vuotiaita lapsia. Kirja tulee vanhemman nimell√§. Suoramarkkinointikiellon asettaneisiin talouksiin sit√§ ei l√§hetet√§.

Mitkä ovat tämän kesän kuumimmat hittituotteet? Entä villeimmät villitykset?

Suuri KES√Ą LELUKIRJA 2024 on nimens√§ mukainen: hurjasti leluja ja puuhastelua. Lelukirja on kulkenut pitk√§n taipaleen suomalaisten lapsiperheiden leikeiss√§, jo vuodesta 1989 alkaen. Mik√§ on vanhin Lelukirja, jonka sin√§ muistat? Meille Lelukirja on ollut t√§rke√§ ty√∂kalu kaikki n√§m√§ vuosikymmenet. Paneudumme leluaarteisiin tarkasti.

Jos lapselle on jokin erityinen lahjatoive, tilaa se mahdollisimman nopeasti! Joka vuosi käy niin että jotkut lelut loppuvat koko Suomesta yllättävän nopeasti. Maahantuojien ja kauppiaiden on mahdotonta arvata kuinka paljon mitäkin lelua kannattaa tilata myyntiin.

Lasten SUURI LELUKIRJA on suomalaisten lelukatalogien klassikko, joka kokoaa yksiin kansiin vuoden suosituimmat lelut ja pelit.

Tästä linkistä voit TILATA lelukirjan. Viikon 45 aikana linkki aukeaa, kun kirjat on toimitettavana ja on auki vain niin kauan kuin lelukirjoja riittää toimitettavaksi erikseen. Ole siis nopea! Myymälästä emme postita Lelukirjoja, mutta voit tulla noutamaan myymälästä yhden lelukirjan kunhan saamme niitä. Tarkasta puhelimitse, että niitä on jäljellä.

Iloisia lukuhetkiä!

Asiakkaan viesti: Minusta lelukuvastot ovat kivoja. Luemme niitä lapsen kanssa iltasaduksi! Lapsi haluaisi kaiken, mitä kuvastossa on, mutta minä totean vain, että onpa juu ihania tavaroita mutta huone on niin täynnä leluja, ettei kyllä millään mahdu uutta tavaraa, ellei entisiä viedä kirpparille. Koska lapsi ei halua luopua vanhasta, hän tyytyy siihen, että uutta ei tule. Silti voi ihastella kuvastoja. Minä kuuntelen tarkalla korvalla, mistä hän puhuu eniten ja mitä sivua palataan aina uudelleen ihailemaan, ja sitä sitten saattaa tulla jouluna paketista.

Tästä leluvalikoimaamme!

Pääset tästä selaamaan digiversiota !

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.