LEGO Technic

Näytetään kaikki 19 tulosta

Täältä löydät kaikki LEGO Technic tuotteet! LEGO® Technic setit tarjoavat vaativan ja monimutkaisen rakennuskokemuksen perustuen tosielämään erilaisiin ajoneuvoihin, kuten urheiluautoihin, moottoripyöriin ja rakennustyömaan ajoneuvoihin. Ne sisältävät paljon aitoja ominaisuuksia, kuten toimivia vaihdelaatikoita, pyöriä ja akseleita.

Mikä LEGO® Technic on?

Ensimmäisten, vuonna 1977 julkaistujen tekniikka legojen joukossa oli trukki, traktori ja nosturi. Upouudet LEGO Technic oli suunnattu lapsille, jotka kaipasivat haastavampia LEGO rakennuselämyksiä. Sittemmin olemme kehittäneet satoja huikean edistyksellisiä ja hirmuisen haastavia settejä, joiden monimutkaisten mekanismien parissa ovat viihtyneet niin lapset kuin aikuisetkin. Viime vuosina olemme toteuttaneet urheiluautomalleja myös 1:1-mittakaavassa!

Rakenna kuin ammattilainen. Rakenna aina uudelleen. Päästä sisäinen keksijäsi valloilleen upeiden, yksityiskohtaisten rakennelmien parissa. Ruoki uteliaisuuttasi. Rakenna, pura ja rakenna jotain ihan muuta. Mahdollisuuksia on loputtomasti.