Sumutinpullot

Näytetään kaikki 15 tulosta

Meiltä löytyy suomalaiset Plastexin laadukkaat ja suositut kotimaiset elintarvikekelpoisesta muovista valmistetut sumutinpullot moneen käyttöön! Soveltuu esimerkiksi kukille, yrteille, siivoukseen, silitykseen ja ikkunoiden pesuun. Täysin uudenlainen sumutepullo, jossa on erittäin hieno ja pitkäkestoinen sumute. Tehokas, tiheä, tasainen sumu! Sumute ei tiputa pisaroita ja jatkuu kuten aerosolipullossa.Sumutepullo on voittanut kansainvälisen innovaatiopalkinnon uudenlaisesta sumutemekanismistaan.Tuotteen sumutekapasiteetti on 1,25 ml/s.Sopii hyvin mm. siivoukseen, kodin- ja kukkienhoitoon ja kauneudenhoitoon, silityksen apuna.

Sumutinpullo Epoca 360° 1 L on kätevänkokoinen yhden litran sumutinpullo mm. pesuaineita varten. Pulloa voi käyttää ylösalaisin. Pullon kyljessä on mitta-asteikko joka kertoo sisällön määrän millilitroina tai prosenttimääränä. Sumutinpullossa on säädettävä suutin, jolla saa pistemäisen suihkun. 

Painepullot ovat ihanteellisia veden, puutarhamyrkkyjen tai puhdistusaineen levittämiseen. Suihkupullo paineistetaan pumppaamalla, jonka jälkeen voidaan suihkuttaa tasaisesti.