Plasto ajoneuvot

Näytetään kaikki 17 tulosta

Meiltä löydät kaikki Plasto ajoneuvot! Kaikki Plasto-lelut valmistetaan turvallisista kierrätettävistä raaka-aineista. Niissä ei ole ftalaatteja, BisfenolA:ta eikä raskasmetalleja. Plasto-leluja perheen pienimmätkin voivat käyttää aivan huoletta. Vankat leikkikalut kestävät kovankin käytön. Lelut soveltuvat sekä ulko- että sisäleikkeihin. Lapset pitävät värikkäistä leluista, joiden pelkistetty toiminnallisuus jättää tilaa mielikuvitukselle ja omille sovelluksille. Plaston tuotteissa ei ole ääntä, valoa tai muita paristoilla toimivia ominaisuuksia. Leikin tulee antaa lapselle onnistumisen elämyksiä ja iloa omasta osaamisesta.

Plasto-ajoneuvot ovat sinivalkoinen valinta

Plasto on kotimainen yritys, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen leikkikalualalta. Plasto valmistaa muovista laadukkaita ja kestäviä leluja. Sellaisia, jotka houkuttelevat lapset yhä uusiin leikkeihin ja kestävät huimatkin seikkailut.

Kaikki Plasto-lelut valmistetaan Suomessa. Plaston leikkikalutehdas perustettiin vuonna 1954 ja se sijaitsee kauniilla Ahvenanmaalla. Kaikki Plaston tuotteet on merkitty kotimaisesta alkuper√§st√§ ja laadusta viestiv√§ll√§ Avainlippu-tunnuksella. Avainlipulla merkittyihin tuotteisiin voi luottaa ‚Äď ne on suunniteltu suomalaisia kuluttajia varten ja valmistettu eettisi√§ arvoja kunnioittaen. Avainlipun k√§ytt√∂oikeuden my√∂nt√§√§ Suomalaisen Ty√∂n Liiton alkuper√§merkkitoimikunta. Osta suomalaiset lelut suomalaisesta perheyrityksest√§!