LEGO Friends 41755 Novan huone

22,95 

LEGO® Friends Novan huone (41755)

LEGO Friends 41755 Novan huone rakennuslelusetti sisältää yllin kyllin kaikkea yli 6-vuotiaiden tutkittavaksi. Zacista tuntui aluksi, ettei hänellä ollut mitään yhteistä Novan kanssa, kunnes kävi ilmi, että he molemmat tykkäävät hurjan paljon peleistä! Nyt ystävykset voivat viettää aikaa yhdessä pelaillen. Lapsista on kiva tutkia Novan huoneen yksityiskohtia, kuten pelitietokonetta näppäimistöineen ja neonvärisine tuulettimineen sekä pelituolia ja mikrofonia. Lapset auttavat hahmoja hoivaamaan Pickle-löytökoiraa, jonka apupyöriä Nova korjaa työpöydällä. Hauveli voi kiivetä sängylle ramppia pitkin. Lapsista on myös kiva etsiä muita yksityiskohtia (kuten piilotettu juliste), jotka paljastavat Novan muita kiinnostuksen kohteita.

Innosta pikkurakentajia

LEGO Builder sovelluksen avulla rakentelu sujuu helposti intuitiiviseen rakennuselämykseen uppoutuen. Lapset voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uudet hahmot

Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua oikeasta elämästä tuttuihin tarinoihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta (2023-02-01): 22,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017415376 Osasto: