Näytetään kaikki 12 tulosta

Täältä löydät erilaiset Brio puulelut leikkiin kuin leikkiin! Brio puulelut kestävät isältä pojalle. Ajattomat, ihanat, värikkäät puulelut sopivat lasten käteen ja suuhun.

Brio on ruotsalainen lelujen ja lastentarvikkeiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti perinteisistä puuleluistaan. Yritys on nykyisin maailman suurin puulelujen tuottaja. Yrityksen perusti korinpunoja Ivar Bengtsson vuonna 1884. Ensimmäinen puinen lelu julkaistiin vuonna 1907. Brio puulelut: Muotokieleltään pelkistetyt tuotteet innostavat leikkimään ja avaavat ovet hauskanpidon maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana. Tämä leikkimiseen perustuva ajattelutapa vaikuttaa kaikkien tuotteiden taustalla, ja olemme pysyneet sille uskollisina yrityksemme perustamisesta lähtien. Brio

Leikkim√§ll√§ parempi maailma ‚Äď kirjaimellisesti¬† Haluamme antaa kaikille onnellisen lapsuuden, mutta my√∂s valoisan tulevaisuuden. Joten, kaikki meid√§n puisia leluja on valmistettu j√§ljitett√§viss√§ puusta per√§isin vastuullisesti hoidetuista metsist√§. Vastuullisuus lupaus t√§st√§.

Tuotteemme innostavat kaikenikäisiä lapsia… Leikkiminen antaa kasvaville kehoille ja aivoille kehitykseen tarvittavia virikkeitä. Siksi kaikki lelumme on suunniteltu tukemaan jotakin tiettyä kehitysvaihetta.