Cobi rakennussarjat

Näytetään kaikki 17 tulosta

Täältä löydät Cobi rakennussarjat! Cobi on laadukas puolalainen rakennuspalikoiden valmistaja. Palikat on jaettu eri teemoihin. Meiltä löytyy settejä useilla teemoilla. Cobeilla on hyvä rakentelu-, hinta- ja laatusuhde. Cobit ovat yhteensopivia rakennuspalikoita tunnetuimpien Lego-merkkien kanssa. Cobi-rakennuspalikoiden kokoamiseen ei tarvita liimaa eikä maalaamista. Kaikki kuviot on painettu palikoihin, joten ne kestävät huomattavasti paremmin kuin tarrat. Mukana tulee selkeät kuvalliset ohjeet. Rakentaminen kehittää loogista ajattelua, luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Cobit ovat suosittuja lahjoja lapsille!

Mikä ihmeen Cobi?

COBI valmistaa laadukkaita rakennuspalikkasarjoja useilla eri teemoilla, historiallisesti tarkoista armeijan sotilaskopioista, Titanic-laivaan ja autoteollisuuden lisensoituihin tuotteisiin. Suomessa Cobin armeija-ajoneuvot ovat erityisen suosittuja. Vaikka COBI rakennussarjat tunnettiin alun perin hyvin vain Puolassa ja suurimmassa osassa Eurooppaa, sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti Pohjois-Amerikassa viime aikoina jatkuvasti kasvavan ja monipuolistuvan tuotevalikoimansa ansiosta, joka sisältää nyt upeita, kasvavan kokoisia, poikkeuksellisen tarkkoja ja kasvavaa vetovoimaa.

Cobi-palikat valmistetaan kokonaan Puolassa eurooppalaisilla resursseilla. Jokainen tuotantovaihe noudattaa tiukkoja laatustandardeja, jotka ovat eurooppalaisten laboratorioiden sertifioimia.