Lego Star Wars 75257 Millennium Falcon

159,00 

LEGO® Star Wars™ Episode IX 75257 Millennium Falcon™

Liity Finnin, Chewbaccan, Lando Calrissianin, Boolion, C-3PO:n, R2-D2:n ja D-O:n seuraan, kun he matkustavat galaksissa legendaarisella Millennium Falconilla. Kuten Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvassa, tämäkin alus on nähnyt parempia päiviä… Mutta se kulkee edelleen Kesselin reitin 12 parsekissä… ehkä. Joten nosta ramppi, istu puikkoihin ja valmistaudu LEGO® Star Wars™ seikkailuun!

Tämä 75257 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon saa lapset ja aikuiset innostumaan. Tutun corellialaisen kuljetusaluksen palikoista rakennettavassa versiossa on runsaasti yksityiskohtia, kuten pyörivät ylä- ja alatykkitornit, kaksi jousitoimista asetta, laskettava ramppi ja avattava ohjaamo, jossa on tilaa kahdelle minihahmolle. Myös yläpaneelit voi avata, ja niiden alta paljastuvat sisätilat, joissa lapsista on hauska leikkiä Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuja kohtauksia Star Wars hahmojen Finnin, Chewbaccan, Lando Calrissianin, Boolion, C-3PO:n, R2-D2:n ja D-O:n kanssa. LEGO Star Wars klassikkosetti sopii faneille myös keräilykohteeksi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5702016370799 Osasto:

Kuvaus

Ikäsuositus: 9+

Osien lukumäärä: 1353

– Mukana on seitsemän LEGO® Star Wars™ hahmoa: minihahmot Finn, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian ja Boolio sekä LEGO droidihahmot R2-D2 ja D-O.
– LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon mallissa on kuuluvat kääntyvät ylä- ja alatykkitornit (alatykkitorniin mahtuu kaksi minihahmoa), kaksi jousitoimista aseta, laskettava ramppi ja avattava ohjaamo, jossa on tilaa kahdelle minihahmolle.
– Sisätilojen yksityiskohtiin kuuluvat rahtitila ja kaksi konttia, navigointitietokone ja pyörivä tuoli, sohva ja dejarik-hologrammipöytä, keittiö, vuode, piilotettu salakuljetuslokero sekä hyperajo ja korjaustyökaluja.
– Aseina ovat Chewbaccan nuppeja ampuva varsijousi sekä Finnin ja Landon sädeaseet.
– Innosta Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuihin roolileikkikohtauksiin legendaarisella corellialaisella rahtialuksella.
– Mainio synttäri- tai joululahja tai Star Wars™ -aiheinen yllätyslahja, joka sopii myös Star Wars -aiheiseksi keräilyesineeksi.
– Tähtilaiva on 14 cm korkea, 44 cm pitkä ja 32 cm leveä.