LEGO Friends 41730 Autumnin kotitalo

58,95 

LEGO Friends 41730 Autumnin kotitalo

Tutustu LEGO® Friends Autumnin kotitaloon (41730), ystävyyden tyyssijaan yli 7-vuotiaille lapsille. Lapset pitävät Autumnista, joka on aina mukava. Hän on kutsunut ystävänsä Leon ja Aliyan käymään ja suunnitellut tekemistä jokaiselle. Pikku leipurit pääsevät Leon avuksi poimimaan omenoita ja leipomaan piirakkaa keittiössä. Samaan aikaan pienet eläinten ystävät voivat hoitaa varsaa Aliyan kanssa. Talossa on monta huonetta, joihin voi tutustua: keittiö, viihtyisä olohuone, ruokailutila, kylpyhuone ja Autumnin luontoaiheinen makuuhuone. Myös ulkona on paljon tilaa, muun muassa parveke, jolta löytyy kaukoputki, kiikari ja muistikirja, sillä ystävykset pitävät lintujen bongaamisesta.

Uusi tapa rakentaa
LEGO Builder sovelluksen avulla lapset voivat uppoutua intuitiiviseen rakennuselämykseen. He voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi
Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGOFriends maailmassa, jossa voi uppoutua oikeasta elämästä tuttuihin tarinoihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 5.1.2024 ): 58,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017415062 Osasto: