LEGO City 60295 Stunttishow’n areena

99,95 

LEGO Stunttishow’n areena 60295

LEGO® City Stunttishow’n areena (60295) leikkisetti sisältää vauhtipyörällä toimivan lelumoottoripyörän ja tarvikkeet huikeisiin stuntteihin. Lapset voivat lennättää stunttipyörää tulirenkaan läpi, heittää voltteja ja tehdä stuntteja 2 siistillä monsteriautolla. Stunttitemppumoduulit on helppo järjestää uusiksi erilaisia esityksiä varten. Sisältää 6 minihahmoa, joista 3 on LEGO City tv-sarjan hahmoja.

Rakentelu- ja leikkielämys 6 vuotta täyttäneille lapsille
Stunttishow’n areena sisältää painetun rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla LEGO rakentaminen on lastenleikkiä.

Lapset esityksen tähtinä!
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle roolileikkeihin innostavaa toimintaa vauhtipyörällä toimivien pyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. LEGO City Stuntz universumin setit ovat täynnä toimintaa: yhdistä ne toisiinsa, niin hauskuuskerroin kasvaa entisestään!

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 7.3.2023 ): 99,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702016912548 Osasto: