LEGO Friends 41743 hiussalonki

37,95 

LEGO® Friends hiussalonki (41743)

LEGO Friends 41743 hiussalonki sopii yli 6-vuotiaiden lasten leikkeihin. Salonkiin voi tutustua Paisleyn ja Ollyn seurassa. Salonkiin liittyvässä tarinassa Paisleyta jännittää leikkauttaa hiuksensa, eikä hän ole varma, mikä tyyli sopisi hänelle parhaiten. Onneksi hänen ystävänsä Olly on mukana auttamassa. Lapset pääsevät leikeissään keksimään, mitä Nadian hiussalongissa tapahtuu, kun Paisley saa uuden tyylin. Salongissa on paljon yksityiskohtia leikkiin: pesu- ja muotoilupaikat salongin sisäpuolella ja purkka-automaatti, potkulautaparkki ja penkki ulkopuolella. Kun Paisley on valmis, hänen hiuksensa ja ilmeensä voi vaihtaa – jolloin hänen uusi tyylinsä paljastuu!

Huikeita hupihetkiä
LEGO Builder sovelluksen avulla rakentelu sujuu helposti intuitiiviseen rakennuselämykseen uppoutuen. Lapset voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi
Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua oikeasta elämästä tuttuihin tarinoihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 4.1.2024 ): 37,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017432175 Osasto: