LEGO Friends 41728 Heartlaken keskustan ruokapaikka

23,95 

LEGO® Friends Heartlaken keskustan ruokapaikka (41728)

LEGO Friends 41728 Heartlaken keskustan ruokapaikka rakennuslelusetin parissa yli 6-vuotiaat lapset voivat uppoutua ravintola‑ ja roolileikkeihin. Lukuisat tarvikkeet innostavat luoviin leikkeihin, joiden pyörteissä lapset voivat loihtia voileipiä tai leikkiä ravintolan asiakasta. Mukana on myyntiluukku, kahvilan ulkopuolen istuinryhmä, peliautomaatti ja liikuteltava jukeboksi. Jääkaapissa on salaattia, jolla voileivät voi viimeistellä. Setti sisältää myös muita tarvikkeita, kuten 2 juomaa, leikkirahaa, 3 leipäviipaletta, lautasliinatelineen, roskakorin ja skeittilaudan. Leikeissä vilahtelee myös veikeä kissa, joka tykkää kahvilan herkuista!

Entistä hauskempaa rakentamista

LEGO Builder sovelluksen avulla rakentelu sujuu helposti ja voit uppoutua intuitiiviseen rakennuselämykseen. Lapset voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi

Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua luoviin leikkeihin ja jännittäviin seikkailuihin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017415048 Osasto: