LEGO City 60322 kilpa-auto

12,95 

LEGO City 60322 kilpa-auto

Päästä lapset tutustumaan hauskaan ja jännittävään maailmaan LEGO® City Kilpa-auto (60322) lelusetin parissa. Settiin kuuluu F1-tyylinen auto, työkaluja sekä voittopokaali. Kun leikkiin lisää mekaanikon ja kilpa-ajajan minihahmot, niin hauskoja autoleikkejä riittää tuntikausiksi!

Hauskaa rakentelua 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille
4+-rakennuslelussa on kuvalliset painetut rakennusohjeet ja LEGO aloituspalikka. Se on muotoiltu pohja, jonka päälle voi aloittaa rakentamisen. Lisäksi lasten käytössä on interaktiivinen digitaalinen rakennusopas, jonka avulla voi zoomata, kiertää ja havainnollistaa valmiin mallin kaikista suunnista rakentamisen lomassa. Opas on saatavilla ilmaisessa LEGO Building Instructions sovelluksessa älypuhelimille ja tableteille.

Maailma täynnä iloa
LEGO City Upeat ajoneuvot leikkiseteillä lapset pääsevät keskelle toimintaa, ja mielikuvitusleikit saavat uuden vaihteen. Lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin maalla, vesillä ja ilmassa liikkuviin ajoneuvoihin ja eläytymään tosielämän tapahtumia hauskasti ja jännittävästi kuvaaviin leikkeihin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017117102 Osasto: