L.O.L. Surprise OMG To-Go Diner-leikkisetti

69,00 

L.O.L. Surprise OMG To-Go Diner-leikkisetti

Tapaa Miss Sundae, Dee-Lish Dinerin kokki ja omistaja, joka tarjoilee kaupungin maukkaimpia hampurilaisia ​​ja perunoita. Miss Sundaella on upeat pitkät hiukset, isot silmät ja paljon yksityiskohtia, kuten lusikka- ja haarukkakorvakorut. Pue Miss Sundae muodikkaisiin retro tyylisiin vaatteisiinsa.

Laita piirakka uuniin ja sytytä valo, katso kuinka siitä tulee valoa. Leikkisetissä on vesi- ja UV-värinvaihto-ominaisuuksia. Oletko valmis syömään? Laita hampurilainen grilliin ja paina alas nähdäksesi grillin valot. Täytä rasvakeitin lämpimällä vedellä ja laita perunat kypsymään! Onko sinulla jano? Kaada jääkylmää juomaa annostelijasta ja maista limonadiasi. Muista maistaa myös herkullista jälkiruokaa.

L.O.L. OMG I AM Diner-leikkisettissä on yhteensä yli 45 yllätystä: Miss Sundae-muotinukke ja runsaasti erilaisia tarvikkeita, kuten vaatteita ja asusteita nukelle, leikkikassakone, grilli, uuni, rasvakeitin, juoma-automaatti, jääkaappi, open-kyltti, juomakannuja, limonaadikone ja paljon muuta. Mukana tulevaa pakkausta voit käyttää leikkitaustana ja säilytystä varten.

  • 3 x LR44 (testiparistot sisältyvät pakkaukseen)
  • Mukana tulee 45+ yllätystä
  • Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille
  • Muotinuken korkeus on noin 24 cm.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-22 ): 69,00 
Tuotetunnus (SKU): 0035051119449 Osasto: