L.O.L. Surprise Bubble pallo

18,90 

L.O.L. Surprise Bubble pallo

Esittelyssä on nyt L.O.L. Surprise Bubble pallo! Nuket ovat valmiita uimaan luomassasi kimaltelevien kuplien meressä! Kaada särkyneet sydämenpalat ja vettä LOL-yllätyspallosi yläosaan, kierrä ja katso, kun kimalteleva kuplareaktio muuttaa väriä ja paljastaa oman keräilynukkesi ja yllätykset!

Löydä kaikki erilaiset pallojen ja kuplien värit, mukaan lukien harvinainen ruusukultapallo, jonka mukana tuleee yhteensopiva kimalle! Syö tai pese Bubble Surprise -nukkesi vesiyllätyksenä! Itkeeko, sylkeekö, kiliseeko tai muuttuuko väri kylmässä vedessä? Kerää kaikki 12 LOL Surprise Bubble Surprise -nukkea äärimmäisiin kimalteleviin kuplabileisiin.

Täydennä Bubble Surprise -perheesi LOL Surprisella! Bubble Surprise Lemmikit, Lil Sisters ja Deluxe! LOL Surprise -keräilynuket tyylikkäillä hiuksilla, hauskoilla pukeutumisasuilla ja monilla yksityiskohtaisilla lisävarusteilla ovat täydellinen lelu leikkisetti 4–7-vuotiaille lapsille ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille mielikuvitukselliseen leikkimiseen! Nuket tarjoavat tuntikausia sosiaalista leikkimistä sisarusten ja ystävien kanssa.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2.6.2023 ): 18,90 
Tuotetunnus (SKU): 0035051119777 Osasto:

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.