Parvekelaatikot

Näytetään kaikki 18 tulosta

Parvekelaatikot

Eri levyiset ja pituiset parvekelaatikot sekä tukiraudat näppärästi verkkokaupasta tai myymälästä. Parvekelaatikko tai toiselta nimeltään terassilaatikko on kätevä kapeisiin paikkoihin, koska laatikko on kapea. Sen voi laittaa hyllylle, pöydälle, lattialle tai sen alkuperäisen tarkoituksen mukaan kaiteeseen kiinni. Laatikkoon voi istuttaa siemeniä, kukkia, vihanneksia tai muista kasveja. Altakastelu parvekelaatikot helpottavat kastelu-urakkaa, kun voit laittaa vettä säiliöön enemmän kerralla. Erityisen hyvä altakasteluruukut ovat aurinkoisessa paikassa ja vesi juopoille kasveille.
Jos laitat laatikon suoraan taivasalle niin siinä pitää olla ylivuotoputki, muutoin vesi jää laatikkoon ja kasvit hukkuvat veteen. Ylivuotoputki on hyvä myös pienille kastelijoille ja loma-ajan kastelijoille, joiden on vaikeaa tarkkailla sopivaa veden määrää.

Parvekelaatikon kiinnitys

Parvekelaatikko kiinnitetään kaiteeseen kannattimilla. Ne ovat nykyään aina laatikon ja kaiteen mukaan säädettäviä joko muovisia tai metallisia. Yhdelle laatikolle tarvitaan yleensä yksi pari.