Lasten SUURI Lelukirja 2021 on ilmestynyt!


Lapsiperheiden suursuosikki ja varma joulun merkki, Lasten Suuri lelukirja, jaetaan marraskuun ensimmäisellä viikolla 170 000 lapsiperheeseen!

Lasten suuri lelukirja on nimensä mukainen: hurjasti leluja ja puuhastelua. Lasten Suuri Lelukirja on kulkenut pitkän taipaleen suomalaisten lapsiperheiden leikeissä, jo vuodesta 1989 alkaen. Mikä on vanhin Lelukirja, jonka sinä muistat? Meille Lelukirja on ollut tärkeä työkalu kaikki nämä vuosikymmenet. Paneudumme leluaarteisiin tarkasti.

Lasten Suuri Lelukirja on suomalaisten lelukatalogien klassikko, joka kokoaa yksiin kansiin vuoden suosituimmat lelut ja pelit.

Jos lapselle on jokin erityinen lahjatoive, tilaa se mahdollisimman nopeasti! Joka vuosi käy niin että jotkut lelut loppuvat koko Suomesta yllättävän nopeasti. Maahantuojien ja kauppiaiden on mahdotonta arvata kuinka paljon mitäkin lelua kannattaa tilata myyntiin.

Jos et saa Suurta Lelukirjaa, voit käydä nettisivuilla lukemassa ja katselemassa sen pian. Voit tilata itsellesi lelukirjan tästä. Emme postita Lelukirjoja, mutta voit tulla noutamaan myymälästä yhden lelukirjan kunhan saamme niitä. Tarkasta puhelimitse, että niitä on jäljellä.

Iloisia lukuhetkiä!

Tästä leluvalikoimaamme!

Pääset selaamaan digiversiota täältä!