Lasten SUURI lelukirja

jaetaan lapsiperheisiin loma-marraskuun vaihteessa. Lasten suuri lelukijra on nimensä mukainen: hurjasti leluja ja puuhastelua. Lasten Suuri Lelukirja on kulkenut pitkän taipaleen suomalaisten lapsiperheiden leikeissä, jo vuodesta 1989 alkaen. Mikä on vanhin Lelukirja, jonka sinä muistat? Meille Lelukirja on ollut tärkeä työkalu kaikki nämä vuosikymmenet. Paneudumme leluaarteisiin tarkasti.

Lasten Suuri Lelukirja on suomalaisten lelukatalogien klassikko, joka kokoaa yksiin kansiin vuoden suosituimmat lelut ja pelit.

Jos lapselle on jokin erityinen lahjatoive, tilaa se mahdollisimman nopeasti! Joka vuosi käy niin että jotkut lelut loppuvat koko Suomesta yllättävän nopeasti. Maahantuojien ja kauppiaiden on mahdotonta arvata kuinka paljon mitäkin lelua kannattaa tilata myyntiin.

Jos et saa Suurta Lelukirjaa, voit käydä nettisivuilla lukemassa ja katselemassa sen. Emme postita Lelukirjoja, mutta voit tulla noutamaan myymälästä lelukirjan kunhan saamme niitä. Tarkasta puhelimitse, että niitä on jäljellä.

Tästä leluvalikoimaamme!

Pääset selaamaan digiversiota täältä!