Tiiviste D 24 m valkoinen

13,95 

Ikkuna- ja ovitiiviste EPDM

D-profiili

Määrä: 24 m

Väri: valkoinen

3-6 mm rakoihin

RK Ikkuna- ja Ovitiivisteet ovat kestävää ja joustavaa EPDM-kumia. Tiiviste suojaa kylmältä, kuumalta, vedolta, pölyltä ja ääneltä vähentäen myös hukkaan menevää energiaa. RK Ikkuna- ja Ovitiiviste EPDM on itseliimautuva ja helppo asentaa kohteeseen.

Saatavilla kolme eri rullapituutta: 6, 25 ja 100 metriä. 6 ja 24 metriset on pakattu itsepalvelupakkaukseen. 100 m on muovitetussa rullassa. RK Ikkuna- ja Ovitiivisteitä on saatavana kahden värisenä: valkoisena ja ruskeana. Ikkuna- ja ovitiivisteet on tehty kestämään vaihtelevia ilmasto-olosuhteita (-40°C – +60°C).

Vältä asennusta alle +5°C lämpötilassa tai kostealle pinnalle. Ennen asennusta pinnat on puhdistettava asetonilla.  Tiivisteitä on saatavana 3 eri profiilia karmin ja ikkunan / oven raon mukaan, E, P ja D-profiili. Tarkista ensin rako esim. sinitarralla ja valitse sen jälkeen soveltuvin profiili tiivistesarjastamme. Itsestään liimautuvat tiivisteet on helppo ja nopea vaihtaa. Materiaalin tyypillinen käyttöikä on 8 vuotta riippuen olosuhteista ja käytöstä.

Käy katsomassa asennusohjeet ja vinkit Tiivistysoppaasta.

  • Tiivistää ovet ja ikkunat
  • Kestävää ja joustavaa EPDM-kumia
  • Itseliimautuva ja helppokäyttöinen
  • D-profiili soveltuu 3-7 mm rakoihin. Profiilin leveys 9 mm

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 20.1.2023 ): 13,95 
Tuotetunnus (SKU): 6418091706437 Osasto: