Pussi mehun ja viinin pakkaamiseen
Pussissa on läppäventtiili, korkin aukon halkaisija on 3 cm. Pussin voi täyttää käsin, pussin täyttämisen jälkeen perusventtiili asetetaan ja puristetaan kunnolla. Venttiilin kiinnitys vie vain muutaman sekunnin, ja pussin avaaminen ei tarvitse instrumentteja.
Laukku voidaan täyttää nesteillä, joiden lämpötila on jopa + 85 astetta. Laukku sopii happamille mehuille, kuten omenamehuille, pH alkaen 3. Kuuman sisällön täyttämisen jälkeen pussin on kuljettava vaakasuorassa asennossa. Pussit sisältävät enemmän nestettä kuin kirjoitettu kapasiteetti. Jotta pussi mahtuu erikseen myytäviin pahvilaatikoihin, pussiin ei voida lisätä enemmän kuin kirjoitettu kapasiteetti.
- Bag-in-box-etu pulloihin ja purkkeihin nähden on parempi säilöntä avatussa pakkauksessa. Perhosventtiilin avaamisen jälkeen syntynyt tyhjiö ei päästä happea lähellä täytettä, varmistaen, että tuote pysyy tuoreena useiden viikkojen kuluttua. Mehulla tai viinillä täytetyt laukut voidaan säilyttää huoneenlämmössä tai pakastimessa -18 asteeseen saakka. Laukku on kevyt, vie vähemmän tyhjää tilaa ja luo vähemmän vyötäröä kuin lasipurkki tai kanisteri.
- Bag-in-box on kertakäyttöinen.
- Mukana tulee viisi viinipussia.
- Koko: 32,5 x 25,5cm