Pikaliima UV-valolla kovettuva

7,95 

Pikaliima UV-valolla kovettuva

Nestemäinen lius kovetuu ainoastaan UV-valossa. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tekee siitä pikaliimoja turvallisemman, jos ainetta joutuu vahingossa iholle.

Huom! Auringonvalossa on UV säteilyä

Mahdollista muotoilla, hioa, porata, kiillotaa ja maalata kovettumisen jälkeen. Veden- ja lämmönkestävä. Muuttuu läpinäkyväksi ja huomaamattomaksi kuivuessaan ja kovettuessaan. UV-kovetteinen liima on tehokas nestemöinen kiinnitysaine, jota on helppo ja nopea käyttää pysyvien liitosten tekemiseen ja lähes minkä tahansa esineen korjaamiseen.

Liimaa voidaan levittää muun muuassa keraamisille pinnoille ja metalli-, puu-, ja lasi- ja muovipinnoille sekä käyttää koruihin, leluihin ja sähkökaapeleihin.

Tämä helppokäyttöinen taskukokoinen työkalu mahdollistaa vahvojen ja kestävien liitosten tekemisen lyhyessä ajassa ja pienellä vaivalla. Huomaa: ei välttämättä sovellu polyeteeni- ja polyopropeenipinnoille. Paristoja ei voi vaihtaa. Varoitus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Saataa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Käytä ainoastaan ulkona ja tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta /kasvonsuojainta, JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla.  JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Erityishoitoa tarvitaan (katso tieto pakkauksesta). Hävitä sisältö ja/tai sen pakkaus kunnassasi järjestettävän erillisen kierätysjärjestelmän mukaisesti.

4 g.
Erittäin tehokas pikaliima kaikkeen korjauskäyttöön. Liima kovetetaan mukana tulevalla UV-lampulla.

Kovettumisaika vain 5 sekuntia.

Soveltuu metallille, puulle, keramiikalle, lasille, muoveille, kivelle yms.

Liimattua kohtaa voidaan muotoilla, hioa, porata ja kiillottaa. Liimapinta on päällemaalattavissa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6410413037427 Osasto: