Robotti Ycoo Octobot ohjelmoitava

23,90 

Robotti Ycoo Octobot ohjelmoitava

Uppoudu robotiikan jännittävään maailmaan Octobotilla, kauko-ohjattavalla ja ohjelmoitavalla mustekalakumppanilla, joka on suunniteltu hämmästyttämään ja inspiroimaan lastasi .

Tämä 22 cm :n mittainen pieni robotti tarjoaa mukaansatempaavan ja opettavan pelikokemuksen , joka sopii täydellisesti 5-vuotiaasta lapsesi uteliaaseen mieleen. 30 ohjelmoitavalla toiminnolla varustettu Octobot antaa lapsesi luoda omia liikesarjojaan, mikä rohkaisee heidän luovuuttaan ja loogista ajatteluaan. Kuten todellinen mustekala, Octobot voi liikkua kaikkiin suuntiin tarjoten realistisen ja dynaamisen pelikokemuksen. Lisäksi hän voi liikkua sivusuunnassa saadakseen entistä enemmän pelimahdollisuuksia.

Anna lapsesi ihailla Octobotin tanssitaitoja sen omistetun tanssitoiminnon avulla , joka muuttaa jokaisen tilan tanssilattiaksi iloisia ja viihdyttäviä hetkiä varten. Sisäänrakennetut ääni- ja valotehosteet tuovat toimintaan lisäulottuvuuden luoden mukaansatempaavan aistikokemuksen jokaisella liikkeellä. Octobotin LED-kasvojen ilme on ilmeikäs ja monipuolinen tarjoten yksilöllistä ja hauskaa vuorovaikutusta lapsesi kanssa. Lisäksi Octobotin vartalo voi kääntyä 240° , mikä tarjoaa laajan valikoiman liikkeitä ja asentoja loputtomasti luoviin peliskenaarioihin.

Anna lapsellesi unohtumaton robotiikkaseikkailu Octobotin kanssa ja stimuloi hänen mielikuvitustaan ​​samalla kun opetat hänelle uusia taitoja tällä infrapunateknologialelulla. Innovatiivisilla ominaisuuksillaan ja kiehtovalla muotoilullaan Octobot tuo annoksen teknistä taikuutta lapsesi elämään.

Toimii 3 AAA-paristolla (robotti) ja 2 AAA-paristolla (kaukosäädin) eivät sisälly toimitukseen.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 14.5.2024 ): 23,90 
Tuotetunnus (SKU): 4891813885276 Osasto: