Robotti Robo Kombat Mega Ir/C 2 kpl

64,00 

Robotti Robo Kombat Mega kauko-ohjattava

Ota radio-ohjattava-robottisi hallintaan ja kilpaile ystävien kanssa tällä Silverlit Robo Kombat Mega tupla pakkauksella! Kaukosäätimelläsi voit valita viidestä eri toiminnosta, mukaan lukien vasen koukku, oikea koukku ja voimanyrkki yhdistelmälyönnillä. Lisäksi molemmat robotit on varustettu irrotettavalla suurella nyrkillä. Voit käyttää valitsemaasi asetta eeppisen taistelusi aikana!

Noin 16 cm korkeilla roboteilla on voimakas ja hurjan ulkonäkö sekä pelottavat LED-valaistut silmät, jotka haluavat tyrmätä vastustajan. Kuuntele upeita äänitehosteita, kun robottisi ovat yhteydessä toisiinsa. Kuka voittaa? Valittavana on kaksi pelitilaa: taistele ystäviesi kanssa, tartu ohjaimeen ja kilpaile ystäviäsi vastaan ​​voittaaksesi nyrkkeilyottelu. Taistele A.I:n kanssa. Jos pelaat yksin, voit laittaa toisen robottisi A/I-tilaan, mutta älä aliarvioi robotin ohjaamaa vastustajaasi.

  • Pakkaus sisältää: kaksi taistelurobottia ohjaimilla, neljä vaihdettavaa taistelunyrkkiä ja kuvitetut käyttöohjeet.
  • Ikäsuositus: 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
  • Arvioitu toistoaika: 60 minuuttia ennen uudelleenlatausta.
  • Vaatii 3 x AA-paristoa jokaiseen robottiin ja 2 x AAA-paristoon jokaiseen kaukosäätimeen. Eivät sisälly tuotteeseen. Osta erikseen!

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 30.8.2023 ): 64,00 
Tuotetunnus (SKU): 4891813880684 Osasto: