Purse Pets pinkki Flashy Frenchie-käsilaukku

39,00 

Purse Pets pinkki Flashy Frenchie-käsilaukku

Purse Pets pinkki Flashy Frenchie-käsilaukku on upeat ja interaktiivinen Laukkulemmikki. Täydellinen tyttöjen lahja, joka on täynnä persoonallisuutta. Laukku vastaa kosketukseesi, räpyttelee oikeasti silmiään ja niiistä tulee yli 30 jännittävää ääntä ja reaktiota.

Flashy Frenchie on superkiiltävä, siinä on pinkki kohokuvioitu monogrammi kangas, kultaiset kimallekorvat, säihkyvät silmät, metallisia yksityiskohtia ja säädettävä metallinen hihna, jotta laukkua voidaan pitää olalla tai vartalon yli. Kun olet menossa, Laukkulemmikkisi räpyttää silmiään ja tekee jännittäviä ääniä, kun hän on vuorovaikutuksessa kanssasi. Pitele hänen otsaansa ja hän räpäyttää silmiään nopeasti ja pitää kameran ääntä. Poseeraa kuin olisit punaisella matolla ja Flashy Frenchie vastaa innokkaasti. Katso sitten merkkiä pinkin laukkusi etuosassa – se on salainen nappi, joka avaa uusia tapoja leikkiä.

Magic toimintatilassa voit pelata pelejä ja tanssia musiikin tahdissa. Koeta onneasi Shine Collectorilla painamalla hänen otsaansa. Hän sulkee silmänsä, vastaa raha äänellä. Kun ääni loppuu, hän kertoo, voititko vai hävisitkö söpöillä äänillä. Runway Ready Remixissä Flashy Frenchie soittaa hip hop- inspiroitunutta musiikkia samalla kuin sinä kävelet kuin muotinäytöksessä. Voit leikkiä olevasi DJ ja muokata musiikkia taputtamalla hänen otsaansa. Tanssi hänen musiikkinsa tahdissa ja pitele hänen otsaansa niin hän laulaa. Se on niin hauskaa. Laukkulemmikeissä ystävyys kohtaa muodin. Ota supersöpö laukkusi mukaan kaikkialle.

Laukun koko on n. 10,8 cm (k) x 15,9 cm (l) x 6,4 cm (s), joten Metallista Taikaa Laukkulemmikkeihin mahtuu kaikki tärkeimmät tavarat.

Purse Pets interaktiiviset lasten lelut ovat mahtavia syntymäpäivä- ja joululahjoja tai lahjoja mihin tahansa tilaisuuteen yli 5- vuotiaille tytöille. Kerää ne kaikki ja näytä tyylisi (lelut myydään erikseen). Herätä tyylisi eroon eloon Purse Pets Metallista Taikaa Flashy Frenchiellä.

Sisältää testiparistot (3xAAA)

Ikäsuositus: 5+ vuotta.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 9.3.2023 ): 39,00 
Tuotetunnus (SKU): 0778988348239 Osasto:

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.