Cool Maker Kumikreator-koruntekosetti

49,00 

Cool Maker Kumikreator-koruntekosetti

Cool Makerin Kumi Kreator-koruntekokoneella on helppoa luoda trendikkäitä ystävyysranne- ja kaulakoruja. Cool Makerin rannekorujen tekosetti tekee tyylikkäiden ja monimutkaisten KumiKreator ranne- ja kaulakorujen tekemisestä hauskaa, nopeaa ja helppoa.

Valitse vain haluamasi korumalli mukana toimitetusta vihosta, aseta lankarullat koneeseen ohjeiden mukaisesti, kiinnitä langat koneen yläosaan ja ala pyörittämään. Katso kuinka korusi valmistuu vain muutamassa minuutissa. Poista rannekorusi tai kaulakorusi koneesta ja laita lukko yhteen päähän – solmuja ei tarvita. Koristele lopuksi koru ystävyyshelmellä. Liu’uta helmi nauhaasi ja laita sitten toiselle puolelle lukon toinen puoli. Voit tehdä korusta sen pituisen, kun haluat, juuri itsellesi sopivan. Anna valmis koru kaverillesi ja pidä osa niistä itselläsi!

Inspiraatiota tähän tuotteeseen on saatu japanilaisista Kumi- rannekoruista. Kumihimo on japania ja tarkoittaa ”koottuja lankoja”. Cool Makerin tee-se-itse askartelusetit ovat mahtavia lahjoja yli 8-vuotiaille lapsille.

Pakkauksen mukana tulee koruntekokone, 56 lankaa, viivain, solkia, rannekorun lukkoja, koristehelmiä. Helmiä on seitsemän erilaista valittavana: kaksi sydämen puolikasta, lukko ja avain, perhonen, aurinko ja kuu. Kaikki mitä tarvitset luodaksesi 5 ystävyysranneketta ja 2 kaulakorua.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-23 ): 49,00 
Tuotetunnus (SKU): 0778988432426 Osasto: