Tatuointi Glitza Suomi

5,00 

Glitza Sport Suomi

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja lumoavaa koristelua, helppoa ja vaivatonta: ihan kaikille sisustuksesta, kauneudesta ja koristeista kiinnostuneille, kaiken ikäisille. Glitzauksella saa ylellistä mihin tahansa: kimallusta laadukkaalla ja hienojakoisella glitterillä, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!

Glitza Sport Suomi -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, sininen ja hopeinen glitterpurkki, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkkien kaikki kuvat ovat lippuja: sydämen muotoisia, pyöreitä, suorakulmioita, suurempia ja pienempiä. Sinivalkoisille kannustajille, suurille ja pienille, urheilulajiin katsomatta. Suomi voittoon!!!

Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi glitteriä kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset glitterit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi glitter-värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!

Säihkettä päivään!

Ikäsuositus 6+

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-23 ): 5,00 
Tuotetunnus (SKU): 6416550018756 Osasto: