Cobi tankki Panzer IV Ausf. G

74,00 

Cobi tankki Panzer IV Ausf. G

Cobi tankki Panzer IV Ausf. G – Setti kehitettiin Relic Entertainmentin lisenssillä, studiolla, joka loi sensaatiomaisen strategisen Company of Heroes 3 -pelin, joka sijoittuu toisen maailmansodan todellisuuteen. Vie pelin tunnelma todelliseen maailmaan lisensoiduilla COBI-rakennuspalikkasarjoilla.

Ensimmäistä kertaa COBI:n historiassa hahmoja vastaava 1:35-mittakaavassa oleva panssarivaunu, sensaatiomainen Panzer IV on varustettu työteloilla, liikkuvalla tornilla, piipulla ja avautuvalla luukulla. Huoltoluukun alla on lohkorakenteinen avattava moottori. Setti sisältää hahmon saksalaisesta tankkerista, jossa on mm. kuulosuojaimet, kiikarit ja Parabellum henkilökohtainen pistooli. Osissa on korkealaatuisia painatuksia, jotka heijastavat panssarin merkintöjä ja yksityiskohtia sekä panssarin komentajan univormun yksityiskohtia. Pienoismalli on kehitetty kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, ja se on myös loistava lisä suosittuun Historical Collection -sarjaan.

Panzerkampfwagen IV oli saksalainen keskisuuri panssarivaunu, joka valmistettiin toisen maailmansodan aikana. Se oli yksi tuon ajan parhaista panssaroiduista ajoneuvoista. Tästä tankista suunniteltiin ja rakennettiin monia erilaisia ​​versioita. Lukuisat versiot erosivat panssarin paksuudesta ja aseista. Koko tuotantokauden 1938–1945 Panzer IV oli pääpanssarivaunu. Vuoteen 1942 asti se oli kolmannen valtakunnan raskain panssarivaunu.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5902251030452 Osasto: