Cobi German Fighting Position 3043

74,00 

Cobi German Fighting Position 3043

Cobi German Fighting Position 3043 setti kehitettiin Relic Entertainmentin lisenssillä, studiossa, joka loi sensaatiomaisen strategisen Company of Heroes 3 -pelin, joka sijoittuu toisen maailmansodan todellisuuteen. Vie pelin tunnelma todelliseen maailmaan lisensoiduilla COBI-rakennussarjoilla. Tätä settiä Cobi-fanit ovat odottaneet pitkään: COBI:n bunkkeri, joka on saanut inspiraationsa Company of Heroes 3:n saksalaisista vastustuspisteistä. Bunkkeri on kehitetty mittakaavassa 1:35, koostuu 642 palaa ja sopii yhteen muiden rakennussarjojen kanssa.

Tässä hyvin harkitussa suunnittelussa koottavassa pienoismallissa katto on irrotettava ja mahdollistaa pääsyn rakennuksen yksityiskohtaiseen sisätilaan. Sisällä on varusteita, kuten paarit, takka savupiipuineen, radioasema ja asehylly. Mukana oleva kuva näyttää saksalaisen MG 34 -konekiväärioperaattorin yksityiskohdat. Sarja sisältää myös avattavan luukun, kallistettavan sisäänkäynnin, tikkaat ja bunkkeriin rakennetut kahvat sekä lisätarvikkeita kuten hiekkasäkit, laatikon, työkalut ja lisäaseita.

Koottava pienoismalli bunkkeri on loistava lisäys suosittuun Historical Collection -sarjaan! Historian, tiilien ja virtuaalisen viihteen ystävät löytävät täältä ehdottomasti jotain itselleen!

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 22.9.2023 ): 74,00 
Tuotetunnus (SKU): 5902251030438 Osasto: