Palapeli 36 palaa työkoneet Janod salkussa

19,90 

Janod työkoneet palapelisalkku 36 palaa

Janod Työkoneet palapelisalkku pitää sisällään 36 palan palapelin, johon on kuvattu rakennustyömaa erilaisine ajoneuvoineen ja työkoneineen. Rakennustyömaalla riittää vilskettä ja vilinää, kun erilaiset työkoneet ovat työntouhussa. Kaivuri kaivaa kuoppaa perustuksille, nosturi nostaa kattotuoleja paikoilleen ja tiejyrä tasoittaa maata. Betoniautosta lasketaan betonia talon perustuksia varten. Kaikille työkoneilla on oma tärkeä roolinsa. Tunnistatko työmaan ajoneuvot ja erilaiset työkoneet?

Aiheltaan mielenkiintoinen palapeli innostaa leikki-ikäisen palapelin pariin ja kokoamispuuhiin. Palapelin yksityiskohdissa riittää tutkittavaa pitkäksi aikaa. Palapeli on pakattu kivaan salkkuun, jonka sisällä palat pysyvät hyvässä tallessa. Salkussa on kantokahva. Palapelin mukana tulee juliste, jota voi käyttää apuna rakentamisessa, sillä palapelin voi koota halutessaan julisteen päälle. Palapelien kokoaminen vahvistaa tuntoaistia, näönvaraista hahmottamista, motoriikkaa ja silmä-käsi-yhteistyötä.

Palapelisalkku on erinomainen lahjaidea leikki-ikäiselle lapselle.

Palapelin palat ovat tukevaa, paksua kartonkia ja palat ovat reilun kokoiset (noin 8,5 x 6,5 cm). Valmis palapeli on mitoiltaan 50 x 40 cm.

 

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2024-02-26 ): 19,90 
Tuotetunnus (SKU): 3700217326043 Osasto: