Palapeli 100 ja 200 palaa Risteilyalus Janod

24,90 

2 Palapeliä Risteilyalus 100 ja 200 Palaa Janod

Palapelisalkun palapelien kuvituksessa kurkistetaan risteilyalukselle

Käy kurkistamassa lystikästä menoa risteilyaluksella! Janod Risteilyalus palapelisalkku on kivaa ja kehittävää tekemistä 6+ vuotiaille lapsille. Palapelisalkku sisältää kaksi palapeliä, joista ensimmäisessä kuvataan risteilijöiden elämää päiväsaikaan (100 palaa) ja toisessa päästään ihailemaan, mitä tapahtumia yö tuo risteilyaluksella tullessaan (200 palaa). Värikäs ja hauskasti kuvitettu palapeli sisältää paljon yksityiskohtia. Upean risteilyalus-aiheisen palapelin palat säilyvät helposti näppärässä kahvallisessa salkussa.

Palapelien rakentaminen on opettavaista ja hauskaa tekemistä

Palapelien tekeminen innostaa ja opettaa lasta monin tavoin. Se kehittää muun muassa hahmotuskykyä, muistia, hienomotoriikkaa ja visuaalista ajattelua. Palapelien tekeminen on mukavaa keskittymistä vaativaa puuhaa, jonka parissa aika kuluu kuin siivillä. Palapelisalkku on myös ihana ja mieluisa synttärilahja.

Janod Risteilyalus palapelit tarjoavat kivaa yhteistä tekemistä vaikka koko perheelle tai esimerkiksi mökkireissulle. Palapelit kulkevat kätevästi säilytyssalkussa mukana.

  • Ikäsuositus: 6+ vuotiaille.
  • Sisältää 100 ja 200 palan palapelit säilytyssalkulla
  • Palapelin koko: 70 x 56 cm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3700217327262 Osasto: