Palapeli 3000 palaa Horoskooppimerkit Ravensburger

31,50 

Palapeli 3000 palaa Horoskooppimerkit Ravensburger

Ravensburg-palapeli 3000 palaa Horoskooppimerkit. Koko valmiina noin 121 x 80 cm.

Kaikki merkit ennustavat paljon hauskuutta Horoskooppimerkit-palapelissämme!

Planeetat on kohdistettu varmistamaan nautinto, kun yhdistät näitä kauniisti kuvitettuja horoskooppimerkkejä! Oletko ilmeikäs ja itsevarma? Sitten ehkä synnyit Leon leijonan alla. Oletko kiivas, voimakas, impulsiivinen ja rohkea? Silloin merkkisi voi olla Oinas. Vai oletko Kauris – käytännöllinen, kunnianhimoinen ja mestarillinen? Hauska ja fantastinen, tämä on täydellinen palapeli jokaiselle astrologian harrastajalle!

Tässä 3 000-palaisessa palapelissä yhdistyvät vangitseva kuva, siististi leikatut palat ja Ravensburgerin täydellinen yhteensopivuus, joka tuottaa mitä nautinnollisimman hämmentävän kokemuksen. Luo ikimuistoisia hetkiä Ravensburgerin premium-palapeleillä!

3000 kappaleen palapelimme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niiden mitat ovat valmiina 121 x 80 cm. Erinomainen aikuisille ja 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Täyttää täysin kaikki tarvittavat ja EU:n testausstandardit.

Maailman myydyin palapelibrändi – Yli miljardin myydyn palapelimme ansiosta palapelimme ovat ihanteellisia lahjoja naisille ja upeita lahjoja miehille. Palapelimme käyttävät eksklusiivista, erittäin paksua pahvia yhdistettynä hienoon, pellavarakenteiseen paperiimme luomaan häikäisemättömän pulmakuvan ja antamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-10-02 ): 31,50 
Tuotetunnus (SKU): 4005556167180 Osasto: