Rainbow High Meena Fleur -nukke

58,00 

Rainbow High Meena Fleur -nukke

Jokainen uusi Rainbow High fashion -nukkesarja sisältää hahmoja, joilla on valikoima ainutlaatuisia ja kauniita piirteitä, ihon sävyjä ja muotivalintoja, jotka edustavat ympärillämme näkemiämme eroja. Vain kahdessa vuodessa Rainbow High on tuonut markkinoille vaikutusvaltaisen muodin nukkelinjan, joka on kasvanut edustamaan yli 30 ainutlaatuista pääveistosta, yli 20 ihon sävyä ja laaja valikoima ainutlaatuisia silmämuotoja. Tämä Rainbow High Series 4 sisältää laajennetun kokoelman sisältäviä nukkeja. • Jokainen uusi Rainbow High fashion -nukkesarja sisältää hahmoja, joilla on valikoima ainutlaatuisia ja kauniita piirteitä, ihon sävyjä ja muotivalintoja, jotka edustavat ympärillämme näkemiämme eroja. Vain kahdessa vuodessa Rainbow High on tuonut markkinoille vaikutusvaltaisen muodin nukkelinjan, joka on kasvanut edustamaan yli 30 ainutlaatuista pääveistosta, yli 20 ihon sävyä ja laaja valikoima ainutlaatuisia silmämuotoja.

Upeat OMINAISUUDET: Meena Fleurilla on ainutlaatuinen muotoilu ja hän on pukeutunut päästä varpaisiin SAFFRON GOLDiin. Hänellä on muodissaan upeita yksityiskohtia, kauniit kihartuneet hiukset, pitkät silmäripset ja lasisilmät. Kerää Rainbow kaikista upeista Rainbow High fashion -nukkeista. 2 MIX & MATCH -ASUT: Meenan mukana tulee 2 täydellistä nukkeasua, nuken kenkiä ja nuken tarvikkeita. Pue hänet jokaiseen lookiin ja yhdistä sitten asut ja asusteet herättääksesi mielikuvituksen ja hauskanpitoa tarinankerronnassa.

TRENDSETTER FASHIONS: Meena on kotoisin New Delhistä, Intiasta ja rakastaa jakaa perintöään ystävien kanssa, kuten mehndi hennatatuointi käsissään. Meena keskittyy asusteiden suunnitteluun ja rakastaa erikoiskorujen luomista muotiasuihinsa. Hänellä on yllään yksiolkainen toppi, jossa on neppareja, metalliset kultahousut, joissa on nyöritys pohkeessa, kengät ja perinteisiä intialaisia koruja. Hänen toinen asunsa on toppi, jossa on tupsuyksityiskohtia, kietaisuhame, jossa paljetteja reunoilla, nauhalliset sandaalit ja yhteensopivia koruja.

  • Nukella on runsaasti liikkuvia nivelpisteitä, joten voit taivutella sitä erilaisiin asentoihin.
  • Muotinuken korkeus on noin 28 cm.
  • Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0035051578284 Osasto: