Rainbow High Delilah Fields -nukke

58,00 

Rainbow High Delilah Fields -nukke

Jokainen uusi Rainbow High fashion -nukkesarja sisältää hahmoja, joilla on valikoima ainutlaatuisia ja kauniita piirteitä, ihon sävyjä ja muotivalintoja, jotka edustavat ympärillämme näkemiämme eroja. Vain kahdessa vuodessa Rainbow High on tuonut markkinoille vaikutusvaltaisen muodin nukkelinjan, joka on kasvanut edustamaan yli 30 ainutlaatuista pääveistosta, yli 20 ihon sävyä ja laaja valikoima ainutlaatuisia silmämuotoja. Tämä Rainbow High Series 4 sisältää laajennetun kokoelman sisältäviä nukkeja. • Jokainen uusi Rainbow High fashion -nukkesarja sisältää hahmoja, joilla on valikoima ainutlaatuisia ja kauniita piirteitä, ihon sävyjä ja muotivalintoja, jotka edustavat ympärillämme näkemiämme eroja. Vain kahdessa vuodessa Rainbow High on tuonut markkinoille vaikutusvaltaisen muodin nukkelinjan, joka on kasvanut edustamaan yli 30 ainutlaatuista pääveistosta, yli 20 ihon sävyä ja laaja valikoima ainutlaatuisia silmämuotoja.

Upeat OMINAISUUDET: Delilah Fieldsillä on ainutlaatuinen muotoilu ja se on pukeutunut BUTTERCUP YELLOWiin päästä varpaisiin. Delilah on ensimmäinen nukkemme, jossa on Albinism ja jolla on valkoiset silmäripset ja tyylikkäät silmälasit. Hänellä on muodissaan upeita yksityiskohtia, kauniit kiharretut hiukset hiusrenkailla, pitkät silmäripset ja lasisilmät. Kerää Rainbow kaikista upeista Rainbow High fashion -nukkeista.
2 MIX & MATCH -ASUT: Delilahin mukana tulee 2 täydellistä nukkeasua, nuken kenkiä ja nuken tarvikkeita. Pue hänet jokaiseen lookiin ja yhdistä sitten asut ja asusteet herättääksesi mielikuvituksen ja hauskanpitoa tarinankerronnassa.

TRENDSETTER FASHIONS: Delilah on kotoisin Blue Ridge Mountainsin sydämestä ja hän rakastaa musiikin kirjoittamista käsintehdyllä kitarallaan. Hän keskittyy luovaan kirjoittamiseen, ja hänen ystävänsä rakastavat hänen kantrilaulujaan ja muotityyliään. Hän tulee yllään keltaisessa mekossa, jossa on pitsikirjonta yksityiskohtia, cowboy-tyyliset saappaat pitsisukat ja päivänkakkara asusteet. Hänen toinen asunsa on ryppyinen sifonkitoppi, valkoiset farkut söpöillä päivänkakkara- ja mehiläisapplikaatioilla sekä päivänkakkarakorkoiset sandaalit.

  • Nukella on runsaasti liikkuvia nivelpisteitä, joten voit taivutella sitä erilaisiin asentoihin.
  • Muotinuken korkeus on noin 28 cm.
  • Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0035051578307 Osasto: