Piirustustaulu Magic Pad valolla

18,90 

Piirustustaulu Magic Pad valolla

Vuoden Lelu 2020 -ehdokas sarjassa Arts&Craft. Piirustuslevy, jossa kahdeksan eriväristä valotehostetta, jotka antavat piirustuksellesi taianomaista eloa! Maalaa vapaalla kädellä tai valitse 30 mallin joukosta esim. peli, taideteos tai kirjaimia, joiden muodostamista haluat harjoitella. Toimii myös yölamppuna. Voit asettaa piirustustaulun pystyyn sen sisältämää tukea vasten tai ripustaa sen esim. seinälle imukuppien avulla. Paketti sisältää 3 kpl kaksiteräistä, myrkytöntä tussia sekä kynänpidikkeen taulun kääntöpuolella. Pyyhi aiemmat kuvat pois paketin sisältämällä pyyhkeellä ja maalaa uusi teos aina uudestaan ja uudestaan.

Paristot: 3 x AAA (Ei sisälly)

Ikäsuositus: 3 +

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6416550035609 Osasto:

Kuvaus

Piirustustaulu Magic Pad valolla

Tee taidetta, joka hohtaa! Uusi taianomainen piirustustaulu on monikäyttöinen ja pitää mielenkiinnon yllä pitkään. Taululle voi piirtää kuvia itse tai käyttää pakkauksen mukana tulevia sapluunoita. Taikapädin avulla kuvat heräävät henkiin ja alkavat hohtaa eri väreissä.

Paketissa on taikalevy neljällä LED-valolla, puhdistusliina, 3 kaksipuolista tussia, 30 sapluunaa sekä ohjeet. Taikapädissä on teline, jolla se pysyy pystyssä sekä imukupit. Piirustustaulua voi käyttää vaikka yövalona, kun piirustukset loistavat kauniisti. Tauluihin voi piirtää tai kirjoittaa ja värinvaihtonappulan avulla saa valittua kahdeksan eri väriä. Taianomainen piirustustaulu tekee piirtämisestä ja oppimisesta hauskaa – ja se on uudelleenkäytettävä. Pyyhkäise vain piirustukset pois ja aloita jälleen alusta.

Iloisiin, värikkäinä hehkuviin hetkiin!

Ikäsuositus 3+
Mitat 21 x 28 x 4 cm
Paino 450 g
Paristotarve 3 x AAA

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 30 × 20.5 × 4 cm