Magneettikirja Jim & Rosa Little Dutch

17,90 

Magneettikirja Jim & Rosa Little Dutch

Magneettikirja on luova ja hauska suosikkilelu leikki-ikäisille lapsille. Little Dutch Jim & Rosa magneettikirjalla on hauska leikkiä kotona ja tien päällä! Kirjassa on kaksi hahmoa, joille voi pukea erilaisia asuja. Joko katsomalla kirjan mukana tulevia kortteja ja ottamalla niistä mallia, tai käyttämällä mielikuvitusta ja keksimällä asukokonaisuudet itse. Asuyhdistelmiä on loputtomasti. Kirjassa on 80 pientä magneettia, kuusi korttia Rosalle ja kuusi korttia Jimille. Laatikko on tehty vahvasta pahvista, jossa on helppo säilöä kaikkia mukana tulevia osia. Magneettinen kansi toimii alustana leikeille.

MAGNEETTIKIRJA ON MONIPUOLINEN JA KEHITTÄVÄ LELU

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirja harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja sekä keskittymis- ja hahmottamiskykyä. Magneettikirjojen kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle. Magneettikirja on oiva vaihtoehto perinteiselle palapelille ja myös mieluisa synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle.

Magneettikirja tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät visusti tallessa kirjan sisällä.

Ikäsuositus: 3+ vuotta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8713291447561 Osasto: