LEGO Super Mario 71413 hahmopakkaukset – sarja 6

6,95 

LEGO Super Mario

Lapsille on luvassa uusia leikkejä, kun keräiltävänä on hahmoja 6. sarjan LEGO® Super Mario™ hahmopakkauksista (71413). Yli 7-vuotiaille sopivissa pakkauksissa on toimintotunnisteella varustettu hahmo rakennettavaksi sekä pieni tukirakennelma leikkeihin tai hahmon telineeksi. Sarjassa on yhteensä 8 LEGO Super Mario keräilyhahmoa: Birdo, vihreä Toad, Ice Bro, Bramball, 2 Cat Goombaa (1 pakkauksessa), Blooper (ja 3 Baby Blooperia), Sumo Bro ja Spike. Kaikkia hahmoja voi käyttää aloitusratasetin (71360, 71387 tai 71403) interaktiivisissa leikeissä.

Rakentelua sovelluksen avulla
Upea yllätyslahja tai palkinto lapsille. Jokaisessa pakkauksessa on mukana rakennusohjeet. Ohjeet ovat saatavilla myös LEGO Super Mario sovelluksessa, samoin kuin digitaaliset katselutoiminnot, joita käyttämällä luovasta elämyksestä saa entistäkin hauskemman.

Loputtomasti leikkejä
LEGO Super Mario lelusettien parissa Super Mario™ hahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Aloitusratojen ja laajennussarjojen avulla rakentajat voivat luoda ainutlaatuisia pelitasoja, joita voi laajentaa ja muunnella.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017415680 Osasto: