LEGO Super Mario 71403 Seikkailut Peachin kanssa ‑aloitusrata

48,95 

LEGO Super Mario 71403 Seikkailut Peachin kanssa ‑aloitusrata

Tutustuta lapset interaktiiviseen LEGO® Super Mario™ universumiin Seikkailut Peachin kanssa aloitusradan (71403) avulla. Setissä on LEGO® Peach™ hahmo, jonka ilmeikkäät reaktiot näkyvät ja kuuluvat välittömästi nestekidenäytön ja kaiuttimen kautta. LEGO Peachin voi yhdistää LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmoon (lisähahmot eivät sisälly pakkaukseen) Bluetooth-yhteydellä. Tiimityöstä voittaa bonuskolikoita.

Hedelmällistä hauskanpitoa
Pidä hauskaa lahjahaasteiden parissa ja käynnistä Lava Bubble, joka pudottaa Lemmyn tornista. Kerää digikolikoita keinuttamalla LEGO Peachia ja toimimalla vuorovaikutuksessa keltaisen Toadin kanssa. Lentävästä ?-kuutiosta saa myös palkintoja. LEGO Peach voi ”syödä” lelusetin punaisen hedelmän, joka saa aikaan iloisen reaktion ja bonuskolikoiden kilinää. Hedelmän voi antaa myös lahjaksi keltaiselle Toadille tai jollekin muulle interaktiiviselle hahmolle (ei sisälly pakkaukseen). Tutustu rakentelun vaiheisiin LEGO Super Mario sovelluksessa.

Rajattomasti luovia hetkiä
LEGO Super Mario aloitusradat ja laajennussarjat ovat keräilyleluja, joilla fanit voivat rakentaa, muokata ja laajentaa ikiomia tasojaan.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 5.1.2024 ): 48,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017155234 Osasto: