LEGO Ninjago 71793 Heatwave – muuntautumiskykyinen laavalohikäärme

62,95 

LEGO Ninjago 71793 Heatwave – muuntautumiskykyinen laavalohikäärme

LEGO Ninjago 71793 Heatwave – muuntautumiskykyinen laavalohikäärme. Yli 8-vuotiaat ninjafanit voivat rakentaa NINJAGO® Dragons Rising ‑TV-sarjasta tuttuja kohtauksia Heatwave – muuntautumiskykyinen laavalohikäärme (71793) lelusetillä. Mukana on ennennäkemätön lohikäärme, joka toimii leikeissä 2 eri tilassa. Tavallisesti se seisoo paikallaan rauhallisena ja ylväänä, mutta jos lohikäärmeen kääntää ylösalaisin, se siirtyy taistelutilaan ja tulittaa rinnastaan violetteja lohikäärmevoimaosia.

Leikkisetissä on monta minihahmoa ja hienoja tarvikkeita
Ninjalohikäärmesetti sisältää 5 minihahmoa: Kain, joka on aseistettu 2 katanalla, Wyldfyren, jolla on tulinyrkki, Imperiumin miekkaa kantavan Imperiumin metsästäjän sekä Lordi Rasin, jolla on kultainen vasara ja taisteluvalmis ilmatyynyalus. Muista NINJAGO-seteistä lapset voivat lisäksi kerätä 4 erilaista lohikäärmevoimaosaa ja 3 lohikäärmeen energiaydintä.

Hauska digitaalinen elämys LEGO® faneille
LEGO Builder sovelluksen avulla lapset voivat uppoutua helppoon ja intuitiiviseen rakennuselämykseen sekä zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702017416540 Osasto: