LEGO Marvel 76195 Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu

22,90 

LEGO Marvel 76195 Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu

Marvel-fanit juhlivat, kun Marvel Studios julkaisee Spider-Man: No Way Home -elokuvan. Julkaisua on hyvä juhlistaa LEGO® Marvel Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu (76195) lelusetillä, joka on täynnä lennokasta toimintaa.

Lentävä pahis ja nuppeja ampuva dronekopteri
Korppikotka-pahis tunnetaan siivistään, jotka ovat levitettynä kiehtova kohde Spider-Manin verkolle. Lentävä roisto ei pääse karkuun, kun valtava 4-roottorinen drone nostaa Spider-Manin taivaalle. Monipuolisessa leikkisetissä on mukana 2 Marvelin suosituinta hahmoa ja se tempaa mukaansa loputtomiin leikkeihin niin maassa kuin ilmassa.

  • Marvel-fani saa kaverinsa kateellisiksi LEGO® Marvel Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu setillä (76195). Korkealle kohoava supersankari‑leikkisetti vie taistelun taivaisiin.
  • Sisältää 2 mielikuvitusleikkeihin innostavaa minihahmoa, Spider-Manin ja Korppikotkan sekä rakennettavan dronekopterin, jossa on 4 roottoria ja 2 nuppiasetta.
  • Lasten mielikuvitusleikit loikkaavat maasta ilmaan, kun Spider-Man kiinnittyy dronen pohjaan pitkällä verkolla.
  • Verraton syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvafaneille.
  • Lennokki on 5 cm korkea, 23 cm pitkä ja 25 cm leveä. Monipuolinen lelusetti on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel rakennussarjoihin.
  • Kaikki LEGO® Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Niiden parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016913231 Osasto: