LEGO Marvel 76185 Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla

48,00 

LEGO Marvel 76185 Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla

Tästä Marvelin Spider-Man: No Way Home ‑elokuvan fanit innostuvat. Hämmästytä ystäviäsi LEGO® Marvel Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla (76185) lelusetillä! Aidot yksityiskohdat, upeat tarvikkeet ja taistelu ötökkähirviötä vastaan: lelu innostaa loputtomaan mielikuvitusleikkiin ja rakentamaan upeita kokonaisuuksia kaikkien nähtäväksi.

Doctor Strangen päämaja täynnä toimintaa
Mystisten salatieteiden mestarin kellari on täynnä kiehtovia esineitä, jotka saavat Marvel-elokuvien fanit innostumaan ja uppoutumaan loputtomaan mielikuvitusleikkiin. Siistit lelut, polkupyörät, peliohjain, kynttilänjalka, mankka, mystinen hehkuva kivi ja paljon muita taikayllätyksiä lapsille. Settiin kuuluu 4 suosittua minihahmoa: Spider-Man, MJ, Wong – ja Doctor Strange levitaatioviitassaan. Rakennettava jättiläismäinen ötökkähirviö tarttumakourineen antaa lisäpontta leikkeihin. Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.

  • Marvel-fanit voivat hämmästyttää kavereitaan LEGO® Marvel Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla (76185) setillä, joka kuvaa supersankarivelhon toiminnantäyteistä kellaria.
  • Mukana on 4 minihahmoa: Spider-Man, MJ, Wong ja Doctor Strange (jolla kangasviitta).
  • Huikea tarvikevalikoima innostaa mielikuvitus- ja roolileikkeihin: hienoja leluja, polkupyöriä, peliohjain, kynttilänjalka, mankka ja mystinen hehkuva kivi.
  • Rakennettava jättiläismäinen ötökkähirviö tarttumakourineen antaa lisäpontta leikkeihin.
  • Erinomainen syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille Marvelin elokuvafaneille. Settiin ihastuu jokainen, joka sen näkee.
  • Doctor Strangen huippuhauska taikakellari on 9 cm korkea, 22 cm leveä ja 22 cm syvä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel setteihin.
  • Rakentaminen on hauskempaa ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • Kaikki LEGO® Marvel lelusetit ovat upeita keräilytuotteita. Niiden parissa lapset saavat leikkiä suosikkielokuviensa supersankarihetkiä ja keksiä omia mielikuvitustarinoita.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016913026 Osasto: