LEGO Marvel 76156 Domon nousu

89,95 

LEGO Super Heroes 76156 – Domon nousu

LEGO® Marvel Domon nousu (76156) setin parissa lapset voivat tutkia ikuisten avaruusaluksen sisätilojen yksityiskohtia ja leikkiä sitten ratkaisevaa taistelua 6 supersankariminihahmolla ja 2 ilkeällä deviaanilla.

Avaruusaluksen rakennuslelu ja supersankaritaisteluita
Jos etsit uutta lelua lapselle, hän ihastuu tähän taistelualusleluun. Lapset suuntaavat seikkailuun 6 Ikuisen kanssa. Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig ja Phastos odottavat jo, ja heidän avaruusaluksessaan riittää tutkittavaa. Aluksen 3 sivua voi avata, jolloin lapset pääsevät ohjaamoon, asevarastoon, laboratorioon ja aluksen muihin osiin. Kun deviaanien paha johtaja saapuu paikalle rikoskumppaneineen, lasten on kukistettava deviaanit avaruusaluksen avulla! Jos etsit settiä minihahmojen fanille, ainoastaan tämä upea LEGO lelusetti sisältää Druig- ja Phastos-minihahmot!

Marvel Studiosin Ikuiset-lelusetit – parhaat supersankarilelut
LEGO Marvel Ikuiset sarjan rakennuslelut ovat toiminnantäyteisiä lelusettejä, jotka sisältävät huikeita minihahmoja. Nämä setit saavat lasten mielikuvituksen lentoon ja sopivat mainiosti joulu- ja syntymäpäivälahjaksi.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 3.1.2024 ): 89,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702016619362 Osasto: